8284 Kuhinja SOLE 255 composition 68 Gruppo Turi

  • Šifra:8284
  • Brend:Mobilturi
  • Dostupnost:Pozovite za cenu i informacije

MP cena: 142 884 RSD
SOLE je kuhinja od 2,55 metara ciji je sastavni deo frižider, rerna, ugradna ploca, aspirator i sudopera (bez slavine). Radi se u više varijanti, tj kombinaciji krila i korpusa.

Sole postoji u varijanti sa depuratorom - aspiratorom ugradenim u viseci deo. Ovaj aspirator ima mogucnost precišcavanja isparenja, i za njega ne postoji potreba da se pravi otvor na zidu. Uz ovu funkciju, on može raditi i kao klasican aspirator koji isparenja od kuvanja izbacuje kroz otvor prethodno pripremljen na zidu. Prilikom montiranja može se klapna postaviti u položaj 1 ili 2 zavisno od preferencije i potrebe korisnika.

Ova kuhinja, kao i svaka u našoj ponudi ima ocedivac posuda, koji je smešten u visecem delu sa aluminijumskim ramom i staklom. Takode, dodatnu svežinu ovom modelu daje i viseci otvoreni deo u zelenoj boji.

Boja frontova: Rovere Fumare(Dimljeni hrast), Rovere sonoma (Hrast Sonoma), Fineline Creme, Bianco Lucido (Sjajno belo), Oregon.

Boja korpusa: Rovere Fumare(Dimljeni hrast), Rovere sonoma (Hrast Sonoma), Fineline Creme, Mat belo, Oregon.

Boja otvorenih visecih elemenata: zelena ili narandžasta.

Radna ploca 2,8 cm: Siva uz sjano beli front, bela uz ostale frontove.

Ugradni uredaji BEKO

Prefinjen italijanski dizajn kuhinje Sole, pruža pored jednostavnosti i funkcionalnost. Sole, iako malih dimenzija, je bezvremena kuhinja koja stvara toplu atmosferu u domu