10607 VES MASINA WM10602 SLIM VOX

  • Šifra:10607
  • Brend:Vox
  • Dostupnost:Pozovite za cenu i informacije

MP cena: 28 849 RSD
12 rata bez kamate po: 2 404 RSD
Ušteda: 2 885 RSD
Cena za gotovinsko plaćanje i online kupovinu: 25 964 RSD
VOX mašina za pranje veša WM1062SLIM sa energetskom klasom od A++ smanjuje elektricnu energiju, poboljšava efikasnost i cuva životnu sredinu.

Petnaest programa pranja pruža mogucnost da odaberete program koji Vama najviše odgovara. Oprostite se od dugog cekanja da bi se pranje završilo, uz mašinu VOX WM1062SLIM sa kapacitetom pranja od 6 kg i brzinom od 1000 obrtaja u minutu. Sa programom Quick od 30C° Vaše pranje je završeno za samo 15 minuta, što ga cini idealnim za manja opterecenja.

Od pamuka do sintetike pa do vune odaberite od ponudenih programa pranje koje može da opere i sacuva tip odece koji perete. Mogucnost biranja ovako razlicitih programa omogucava cišcenje i cuvanje veša od habanja i ispiranja boje bez obzira koja je tkanina u pitanju.

Ukoliko imate decu koja vole da istražuju i da se igraju, budite sigurni da VOX mašina za pranje veša sa programom zakljucavanja za decu cuva od slucajnog menjanja programa.

Mogucnost odlaganja Vam omogucuje podešavanje kada želite da pocnete program pranja, olakšava dopunu, odabir veša koji perete i ubrzava proces selekcije i cišcenja. Imacete jednu obavezu manje u Vašem danu punom obaveza i posla koje morate da obavite.