LG HI MACS

 • SOLID SURFACE

  Moderan materijal, kojeg još nazivaju i “vaštačkim kamenom”. Trajan je i orporan na habanje i ogrebotine. Kerrock se spaja sa svih prostorom i objektom u njemu.

  Kao kompozitni materijal namenjen je zahtevnim korisnicima. Kroz široku lepezu boja i dimenzija može se preobraziti u najinovativnije oblike. Lg Hi masc je poznat po svojoj univerzalnosti. Svojom izvršnošću blista na svakom objektu i u svakoj njegovoj prostoriji,

  Odlike materijala ogledaju se u prostoru koji slobodno diše prožet svežinom i čistotom forme. Omogućava ostvarivanje smelih dizajnerskih rešenja, ispunjavajuči pri tome prostorije životom pomoću inovacije prirode i mašte čineći boravak u njima izuzetno prijatnim.

  Prvi utisak koji se stvara kada stanemo ispred objekta oplemenjenog kerrocom donosi zanos i divljenje. To je ustisak koji traja i traje.

  Kataloge moežete preuzeti u našoj Download sekciji.

  U našoj maloprodaji u Ćupriji možete podledati sve uzorke uživo,i u konsutaciji sa prodavcem možete izabrati najbolju kombinaciju za vas. Takodje posedujemo obučene stolare koji će ispuniti svaku vašu želju! Prodaja se vrši putem maloprodaje i veleprodaje.

  Pogledajte video link : https://www.youtube.com/watch?v=pxAm_U1oToU