10331 HIC 64403 UGR.PLOCA BEKO

  • Šifra:10331
  • Brend:Beko
  • Dostupnost:Pozovite za cenu i informacije

MP cena: 29 969 RSD
12 rata bez kamate po: 2 497 RSD
Ušteda: 2 997 RSD
Cena za gotovinsko plaćanje i online kupovinu: 26 972 RSD
Nova BEKO ploca predstavlja savršenstvo visoke tehnologije: roditeljska kontrola, tasteri senzora i digitalni nivo kuvanja obezbeduju apsolutnu sigurnost i jednostavan rad staklokeramicke ploce.

Staklokeramicka elektricna ploca BEKO HIC 64403 X je pogodna cak i za izuzetno zahtevne domac´ice. Nije samo lepa i kvalitetna, vec´ i tehnicki pouzdana i multifunkcionalna. Pored uobicajenih režima rada, cetiri ringli imaju poseban režim - HiLight, koji omoguc´ava brzo zagrevanje. Ukoliko je potrebno, možete povec´ati radni prostor dva od njih, što je izuzetno pogodno za velike šerpe ili lonce. BEKO HIC 64403 X tajmer sistem Vam daje puno slobodnog vremena, a zvucna indikacija podsec´a na iskljucivanje ploce kada se program završi.

Sigurnosni sistem je takode maksimalno osmišljen, pocevši od preostalih toplotnih senzora i završava se funkcijom hitnog prekida rada. Ako se površina staklokeramicke ploce Beko nije dovoljno ohladila da bi se dodirnula, upozoravajuc´a svetla ostaju ukljucena. Ako ploca za kuvanje prede odredenu temperaturu, ova funkcija odmah iskljucuje napajanje kako bi se izbegle potencijalne nesrec´e. Funkcija Easy Lock c´e spasiti prste radoznatih mladih kuvara. Istovremeno iskljucuje sve ringle, delujuc´i kao sistem za zaštitu dece.

Veoma je jednostavna za održavanje i cišcenje. S obzirom da je površina od keramike ili obicnog stakla, otporna je na ogrebotine i pretvara cišcenje i održavanje ploce u jednostavan i zabavan zadatak.